Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 05.09.2007, 22:50:34
prmihai prmihai is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.09.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de erzbet
De ce permite Dumnezeu sa se nasca astfel de copii cu probleme?
Eu consider ca este vorba de selectie naturala; nu suntem toti spartani dar este usor sa zici ca este un loc pe lume si pentru handicapati cand nu ai aceasta problema. Cum ii poti spune unei mame despre infinita bunatate a lui Dumnezeu cand copilul ei este hidrocefal? Sau are sindromul Down? Si cum suna din gura unui copil cu probleme reprosul adresat parintilor? Sa iti reproseze copilul ca de ce l-ai nascut? Din egoism, de frica pacatului si a iadului?
De cersetori lumea este plina; de copii subnutriti este plina de asemenea. Acei copii ajung cu punga de aurolac in mana si ne dau noua cu ranga in cap sa ne ia telefonul si banii. In incheiere doresc sa iti multumesc pentru raspuns, nu doresc contraziceri,si sper ca nu s-a ajuns aici. La primul punct din raspunsul tau ai spus foarte bine; cele care dau cu matura si cersesc sunt cele care au cei mai multi copii..ma intreb oare de ce. Eu zic ca tine si de educatie. Este tragic sa mori de foame cersind pe strazi ca sa iti hranesti copiii. Si este dovada de egosim sa ajungi acolo. Sau inconstienta. Sau amandoua.
AM CITIT MESAJUL TAU CU PARERE DE RAU,SI NU AS VREA DECAT SA TE INTREB DACA TU PARTICIPI LA SLUJBELE BISERICII?AI AUZIT OARE ACOLO CA FARA ACESTE "ELEMENTE"PE CARE TU LE CONSIDERI INUTILE IN LUME,LUMEA NU AR MAI AVEA NICI UN ROST?SPUNE DOMNUL HRISTOS CA DACA AJUTAM PE CEI MAI MICI AI SAI VOM MOSTENI IMPARATIA SA CEA VESNICA.DESI POATE PAREA UN PARADOX FARA ACESTI COPIII HANDICAPATI,SAU BOLNAVI SAU SARACI,NOI NU NE PUTEM MANTUI.EI DIN NEFERICIRE SUNT REZULTATUL INDEPARTARII NOASTRE DE DUMNEZEU SI STARII NOASTRE JALNICE SI DECAZUTE DIN CAUZA PACATELOR.SI AS VREA SA-TI MAI SPUN DOAR UN CUVANT AL SF. IOAN GURA DE AUR:"DA-TI-MI MAME CRESTINE CA SA VA DAU COPII SANATOSI" DECI IA SA AIBA VIITOARELE MAME O RELATIE CAT MAI BUNA CU DUMNEZEU SI BISERICA,SA SE SPOVEDEASCA SI SA SE IMPARTASEASCA CAT MAI DES IN PERIOADA CAT SUNT GRAVIDE SI APOI SA VEDETI CE COPII SANATOSI SI INTREGI LA MINTE VA DA DUMNEZEU....SI MAI SUNT MULTE DE SPUS!
Reply With Quote