View Single Post
Vechi 17.12.2011, 13:00:32
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Va propun un experiment. Sa vedem cat de biblica este aceasta miscare carismatica world-wide. Aveti in mijlocul vostru un domn, cu nick-ul "penticostalul". Acesta este, din cat mi-am dat seama, un fervent sustinator al miscarii carismatice si a postat mult in acest sens.
Eu va prezint aici un filmulet, in care este aratata o vorbire in limbi, mai precis cantat in limbi, in cadrul inchinarii carismatice catolice, la adresa fecioarei Maria.

http://www.youtube.com/watch?v=NrZWdoAODt4

Canta foarte frumos, nu-i asa?
ei, acum, ce ar fi, mai mult din curiozitate, sa-l intrebam pe penticostal daca considera aceasta vorbire in limbi la adresa Mariei, in fatza icoanei ei, ca fiind de la Duhul Sfant.
Daca raspunsul va fi ca acea cantare este prin Duhul Sfant, e OK, miscarea carismatica este de invidiat pentru unitatea ei in credinta, pentru activarea Darurilor etc.
Insa...daca raspunsul va fi unul negativ, rezulta ca acesti carismatici se banuiesc unii pe altii ca nu lucreaza cu Duhul ci cu alte...duhuri. Prin urmare, miscarea carismatica nu mai e de invidiat fiind un ghiveci din care nu mai intelegi nimic !