06.09.2007, 12:36:36
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 13.12.2006
|
|
Citat:
În prealabil postat de jenica
AnaMaria, hai sa iti explic ce am vrut sa spun. Daca nu exsita nici un impediment in relatia voastra si sunt doar motive oarecum copilaresti:rolleyes: atunci roga-te la Maicuta Domnului, spovedeste-te si urmeaza-ti inima. Dar daca cumva el sau tu aveti obligatii, inceraca sa iti pui in minte mereu ca il vei duce in iad cu relatia voastra chiar TU! Cand iti vine dor de el:p alunga dorul cu Doamne Iisuse milostiv fii mie pacatoasa, cand il vezi in fata incerca sa iti imaginezi ca se va chinui vesnic in iad din cauza ta! Asta am vazut eu si in versurile de mai sus ( pe care nu stiu cine le-a scris, le-am primit de la cineva de pe net) aceasta semnificatie am vazut-o in vresul:
Dragostea ne inalta dar...ne si crucifica..
deci nu cauta sa alungi cu ratinuni lumesti iubirea ca NU vei resusi. Incerca sa iti pui in minte mereu acest gand, Daca il iubesc cu adevarat atunci trebuie sa ma jerfesc sa mearga in rai nu in iad! Transforma-ti iubirea in rugaciune pentru el/ea. Poti incepe a citi zilnic pentru el un acatist sau o rug. scurta. Asa Maicuta Domnului vazand nevointa ta iti va ajuta sunt sigura. Nu te mai lasa prada melancoliei ca nu e bine! Fruntea sus si Nu alunga iubirea este cel mai pur si frumos sentiment, ci transforma-o in JERFA:)
hai la rugaciune...cu drag jenica
|
:( bine, sper sa pot...
|