Citat:
Īn prealabil postat de dan73
Evident, in anumite momente, mentinerea vietii embrionului poate constitui un pericol de moarte pentru viata mamei. In aceste cazuri este nevoie de o abordare de catre mama, tata, parintii duhovnicesti si medici pentru iesirea din impas.
|
Dan, repet un fragment din ceea ce am scris mai sus. Mai bine MARTIR in cer decat hoit in cimitir! Sa nu ne amagim! Am caz concret!!! Un parinte a primit sfatul medicului sa faca avort , copilul fiind handicapat! Au vazut mama ecografic 3 MEDICI, 3 nu unul, din care unul profesor! Toti au dat accelasi verdict, avort! Dar, parintii Nu au fost de acord desi toti i-au facut iresponsabili, inconstienti.samd. Copilul s-a nascut...este o fata perfect sanatoasa si chiar fff inteligenta;) Mai sa nu ne inselam, NICIDECUM, unde vrea Maicuta Domnului se biruie TOATA stiinta! Imi cer iertare ca sunt atat de vehementa dar sora mea din pacate are destul de multe intreruperi si acum e la un pas de cancer..suntem daramati toti! Desi medicul i-a spus ca un copil i-ar salva viata, nu accepta nicidecum ideea. Nu stim noi randuiala Lui care de multe ori pare "peste puterile noastre"...