View Single Post
Vechi 17.12.2011, 21:36:59
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Dar Dumnezeu a anuntat acest lucru, doar ca dvs nu recunoasteti "suportul pe care s-a inregistrat anuntul".
Nu-l recunoaștem deoarece unicul "suport" autorizat este Cuvântul lui Dumnezeu, iar când suportul omenesc se opune acestui Cuvânt, îl denunțăm ca periculos.

Citat:
Daca nu va suparati, dvs tineti Pastele? Daca da, cand?
Nu ținem Paștele. Acesta (spre deosebire de sabat) este o instituție pur ebraică.

Citat:
Avraam a tinut sambata? Sau oricine altcineva pana s-a dat Decalogul?
Dumnezeu Însuși afirmă despre Avraam:

"Pentru că Avraam, tatăl tău, a ascultat cuvântul Meu și a păzit poruncile Mele, povețele Mele, îndreptările Mele și legile Mele!"(Facerea 26,5)

Întreb și eu așa ca un naiv: care porunci, care povețe, care îndreptări și care legi? Că doar nu se dăduse încă nici Legea Morală (Decalogul), nici Legea Ceremonială.

Citat:
Ba da, doar ca nu apare in Sf Scriptura ci in Sf Traditie.
Dacă într-adevăr Hristos ar fi poruncit duminica, ar fi trebuit să apară consemnat în Evanghelii, iar dacă apostolii ar fi poruncit-o ar fi trebuit să apară în Epistole și în Faptele Apostolilor. Or credeți că că acesta este un lucru chiar atât de neînsemnat?

Ce ziceți, dacă în Legea Circulației s-ar schimba doar ca culoarea verde să fie stop, iar roșul să fie liber, unde s-ar consemna? În Monitorul Oficial, sau în broșura cu bancuri despre polițiști? Bineînțeles dacă o asemenea schimbare absurdă cu consecințe catastrofale ar avea loc...

Citat:
Nu s-au schimbat zilele intre ele, ci doar ziua de cinstire a Domnului.
Ziua de cinstire a Domnului, cu ziua de cinstire a Soarelui.

Citat:
Dar in cele 40 de zile se specifica in Sf Scriptura ca a tinut sambata?
de ce să se specifice un lucru care e de la sine înțeles? Nu uitați că Legea lui Dumnezeu "cea sfântă, dreaptă și bună" (Rom.7,12) și veșnică era (și este încă) în vigoare. Era absurd să se specifice că în cele 40 de zile n-a mințit, n-a furat, etc.
În schimb, era absolut necesar să se specifice o atare abatere monstruoasă de la Legea lui Dumnezeu. Și eventual faptul că evreii L-au răstignit a doua oară (de data aceasta pe drept) pentru nelegiuire.... Asta însă face parte dintr-un scenariu de film de groază...*

Last edited by osutafaraunu; 17.12.2011 at 21:41:15. Motiv: * film intitulat "Cum am pierdut noi mântuirea pentru că Hristos a păzit duminica"
Reply With Quote