View Single Post
Vechi 17.12.2011, 22:15:42
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Din cate stiu eu adventii cred ca profetiile sau sfarsit in nu stiu ce an de aceea ei numai au in biserica profeti!
Din câte ști tu, nu știi bine. Când nu ai toate datele e mai bine să întrebi decât să te faci de râs prin păreri eronate.

Citat:
Ei au avut insa doar o persoana care a profetit si aceea a profetit fals dupa cum am vazut!
Ai văzut strâmb, nu obliga și pe ceilalți să privească prin aceeași optică strâmbă!

Citat:
Dar sa cercetam mai atent un pasaj biblic!Ei au iesit din mijlocul nostru, dar nu erau dintre ai nostri. Caci daca ar fi fost dintre ai nostri, ar fi ramas cu noi; ci au iesit, ca sa se arate ca nu toti sint dintre ai nostri. (1Ioa.2:19) Se stie ca membrii biserici advente au iesit din diverse biserici deoarece credeau cu tarie ca Domnul vine. Sa zicem ca acele biserici erau adevarate! Atunci adventii au iesit din mijlocul lor si au fost amagiti! Miler nu s-a mai intors in clubul adventilor dandu-si seama ca a gresit! Deci adventii implinesc astfel cuvintele scripturii in mod negativ :Ei au iesit din mijlocul nostru, dar nu erau dintre ai nostri. Caci daca ar fi fost dintre ai nostri, ar fi ramas cu noi. Si adaug eu : si nu ar fi fost prostiti!
Daca celelalte biserici nu erau adevarate care era biserica adevarata? Pentru ca nici o biserica nu a fost deacord cu amagirea adventilor! Ca si in ziua de azi cu acel adventist nu stiu ce ramura care a profetit sfarsitul lumi dar nu a fost bagat in seama de nici o biserica!
Dacă interpretarea textului este haotică și chiar amuzantă (adică bisericile protestante și neoprotestante din care au ieșit, erau "de-ai voștri"), partea subliniată este de-a dreptul o minciună sfruntată, pentru care va trebui să-ți ceri scuze! Eu înțeleg să fi confuz și neinformat, dar nu accept să minți rău intenționat. Dacă vrei să mai fi băgat în seamă, te rog să-ți revizuiești atitudinea! Pot să suport ironia și mojicia deopotrivă, dar când văd minciuna grosolană, aleg să ignor persoana respectivă...