View Single Post
Vechi 17.12.2011, 22:28:40
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Da. Eu il vad. Catehismul Ortodox propovaduieste cunoasterea si pazirea Celor 10 Poruncii, iar lucrul acesta il fac adventistii si nu ortodocsii. Care este explicatia?
nu,eu vad altceva.eu vad un utilizator vine si foloseste acceasi expresie la fiecare 2 pagini intr-un thread de 11 pagini.acesta nu este un dialog ci un monolog stupid,la fel ca la thread despre liturghie in care eu incercam sa explic simbolistica liturgica profunda,dar ma opream in acceasi expresie,cu ritualul din care nu intelegi nimic si ,,ca nu asa se facea in vremurile scripturistice''.nici macar trolling.un spam prost,pe care eu il consider comparabil cu cel pt produsele indoielnice pt marirea penisului pe le poti gasi de exemplu in comentariile dintr-un articol al unui tabloid.iar rasupunsuri cu pct-ul de vedere ortodox s-au dat destule doar ca sunteti prea fixist sa va uitaiti.din acest punct de vedere permiteti-mi sa va consider la fel ca sus-numitii spamboti si sa ignor.

Last edited by Patrie si Credinta; 17.12.2011 at 22:43:28.
Reply With Quote