Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90
Poate ca Dumnezeu a ingaduit acel incendiu pentru a atrage din nou atentia oamenilor asupra copiilor si a faptului ca au nevoie de ajutor. De aceea a si avut El grija sa nu fie victime si nici pierderi prea mari. Iar acum uite ca in preajma sarbatorilor oamenii si-au intors iar privirea spre acei copilasi nevinovati si si-au gasit noi resurse de milostenie si bunatate. Astfel copiii au parte de ajutorul si sprijinul pe care il merita, iar cei care ii ajuta sunt cu un pas mai aproape de mantuire.
|
Foarte bine punctat ! Cand am postat aceasta stire , am stat putin pe ganduri , am avut o retinere in a scrie sau nu aceasta stire , pentru a nu da apa la moara rauvoitorilor de pe aici , si pentru a nu sminti intr un fel sau altul pe cei credinciosi , pentru ca exista si acest mic pericol in a aduce o umbra de indoiala in credinta unora . Repet si aici , ca judecatile lui Dumnezeu sunt deasupra judecatilor noastre , si daca toate ar fi dupa mintea noastra , mult prea nedrept si aspru pare Dumnezeu in multe situatii , dar uitam chiar vorba inteleapta ce spune ca " orice rau spre bine " , iar de aceasta data se confirma 100% !
Doamne ajuta !