View Single Post
Vechi 18.12.2011, 16:50:32
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
Domnule 99 eu ti-a cerut si tie si lui vasinec versete care sa arate ca oamenii de pana la Moise au tinut sabatul (voi sustineti ca toti oamenii de pana la Moise au pazit sabatul - va mai intreb o data: unde scrie asta? aratati-mi un verset). Nu ati adus nici un argument biblic in acest sens si cu toate astea sustineti cu tarie ideea. Deci va bazati pe o traditie proprie. Adica va dati cu presupusul ca ar fi fost asa cum vreti voi.
Cand va argumentam noi ortodocsii cu Sfanta Traditie voi cereti versete.
Ei, uite ca si noi vrem versete cand voi argumentati cu propria traditie.
Argumente biblice am adus și eu și vasinec, nu le-ați comentat pentru că nu vă erau pe plac. Măcar dl. Lucian a avut bunăvoința să le discute.

Însă fiți sincer cu dvs, înșivă: mai e nevoie de asemenea argumente, când aveți argumentul suprem al lui Dumnezeu? Adică porunca Lui veșnică care nu poate fi abrogată de un om și respectarea ei de către Hristos Domnul. Dacă mai adaug la acestea și exemplul maicii Domnului, aveți toate motivele să duceți în umilință mâna la gură și să-I cereți iertare Domnului (și maicii Domnului dacă insistați) pentru călcarea [cu bună știință] a Poruncii.
Reply With Quote