View Single Post
Vechi 18.12.2011, 22:45:13
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Sa mai observam ca papa Pius IX este inclus la cei ce au afirmat dogma veche catolica, si nu la cei ce au spus noua invatatura: http://en.wikipedia.org/wiki/Extra_E...am_nulla_salus
A se vedea cât de departe poate merge minciuna și obsesia anti-catolică: Nu contează ce a spus Papa Pius IX (căci eu am dat citate din enciclicele sale), contează cum alegem noi să interpretăm noi (sectarii) ceea ce scrie pe wikipedia.

După cum am promis, vom arăta că nu doar Papa Pius IX a susținut ideea eminamente creștină și de bun simț că Dumnezeu nu va trimite în iad un om nevinovat, ci și Sfinții Părinți. Am dat deja un citat din Justin Martirul și Filozoful, care este prăznuit în Biserica Ortodoxă la 1 iunie. Vor mai veni citate și din alți sfinți, inclusiv din Sfântul Ioan Gură de Aur, în sprijinul acestei poziții.

Domnule Cătălin, sectarismul domneavoastră se vădește prin aceea că vă interesează mai mult să faceți parte dintr-un club elitist ("numai noi ne mântuim, noi suntem speciali, noi suntem unici, ceilalți merg sigur în iad") și pe cale de consecință, nu aveți motiv să vă supărați pe cei care vă arată adevărul. Supărați-vă pe ideile dumneavoastră anti-creștine și reveniți la cunoașterea Dumnezeului Adevărat, care este în aceeași măsură Dragoste și Dreptate.
Reply With Quote