Domnule "penticostal", sa va spun rugamintea pe care o am la dumneavoastra. Am inteles ca puneti mult accent pe rugaciune. Iata deci ce problema am: fiul meu Lucian, a fost furat de niste bani cand mergea spre serviciu, acum v-as ruga sa ma sprijiniti in rugaciune pentru a putea recupera acei bani. As dori sa intrati intr-o biserica ortodoxa si sa cautati icoana sfantului Mina. Va asezati in fatza ei, o sarutati si incepeti sa va rugati. Ma gandesc ca ar fi bine sa folositi darul limbilor, pentru ca rugaciunea sa fie completa, cred ca sunt in asentimentul dumneavoastra. Sunt sigur ca rugaciunile noastre vor strabate Cerul si vor ajunge la Tronul de har iar Lucian isi va recupera banii. Veti implini aceasta doleanta a mea? Inteleg ca nu doriti sa raspundeti intrebarilor mele naive (domnul Lucian008 ma blameaza in anumite chestiuni, dar ce vina am eu ca atata am priceput din Scripturi?), dar, va rog frumos, nu puteti sa refuzati ceea ce va cer. Am rugat pe mai multe persoane acelasi lucru. V-as ruga sa nu ma tratati cu indiferenta, pentru ca si eu ma rog pentru sanatatea familiei dumneavoastra. Deci, e simplu, intrati intr-o biserica ortodoxa, cautati icoana sfantului Mina si va rugati in limbi. Este un caz concret in care va puteti folosi darul limbilor. Multumesc anticipat si Domnul sa va binecuvanteze!
|