View Single Post
Vechi 19.12.2011, 09:03:58
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
. Multumesc anticipat si Domnul sa va binecuvanteze!
Ca faci misto e una, dar ca iei Numele Domnului in desert e alta. E foarte posibil ca la sfarsit sa te binecuvinteze si El tot in gluma.

Pentru cei mai naivi care nu inteleg jocul domnului profet, problema sta asa: Domul profet, un vechi cunoscut de-al nostru, are ciuda pe penticostali. Drept pentru care si-a pus la avatar o poza cu presedintele cultului penticostal, Pavel Rivis Tipei, si se poarta ca un profet de carton tocmai pentru a-l discredita. Lucian, despre care profetul spune ca e fiul lui, este de fapt fiul lui Tipei; domnul profet are si cu el ceva de impartit. Asa ca continua sa se joace. Ca va fi banat nu ii pasa; oricum este la a nu-stiu-cata clona pe acest forum. "coldworld', "medusa" si "afaraploua" sunt doar unele dintre ele.

Draga profetule, daca ai vrut sa fii bagat in seama, ai reusit. Dar fii dragut si fa totusi ceva util. Unii mai au si alta treaba decat sa umble dupa clonele tale. Multumesc.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 19.12.2011 at 09:25:49.