Subiect: Despre Evrei
View Single Post
Vechi 19.12.2011, 09:04:14
Laura19
Guest

Implicit

Adrian Fageteanu a zis f. bine. Evreii zionisti,jidanii, aceia sunt cei care fac cel mai mult rau si sunt cei mai rasisti. In afara, sunt evrei care sunt impotriva statului Israel, aceia care au la baza doar Vechiul Testament. Zinionistii au la baza Talmudul, care numai crestin nu e. Tot ei se considera poporul ales, si de aceea vor sa controleze toate statele si popoarele. Cercetati sa vedeti in cate tari sunt evrei in guvern de ex.
Citisem undeva ca un preot ortodox roman s-a dus in Ierusalim,Israel intr-un perelinaj si evreii de acolo aruncau cu prietre in el. Si eu am o prietena care s-a casatorit cu un evreu, ea fiind ortodoxa, avand doar cununia civila, cea religioasa numai daca se converteste poate sa o faca, si o tot bat oamenii la cap sa se converteasca ptr ca daca se converteste are anumite beneficii sociale,bani de la guvern, altfel e vazuta in societate, si mi-a zis ca pe buletin scrie si religia. Mie ea nu mi-a zis ca e chiar asa bine ptr. non-evrei acolo.
Nu am nimic cu evreii, atata timp cat ei nu au nimic cu mine si mai ales cu religia mea. Ori pot sa fiu pasiv cand imi calca in picioare religia si Domnul?N-ati observat ca daca spui adevarul sau o acuzatie imediat se folosesc de sintaxa anti-seism? Dar dac alate natiuni sunt acuzate si nationalistii se opun o sa fie acuzati ca find extremisti. Ori unde e eglaitatea in drepturi? Ei pot, insa altii nu. De ex. actorul care a jucat rolul Lui Iisus Hristos in filmul lui Gibson-nu stiu cum il cheama srry :">-a fost acuzat de antiseim si n-a mai primit roluri bune.-acesta fiind un exemplu minuscul.
Reply With Quote