View Single Post
Vechi 19.12.2011, 09:07:18
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de spre_rasarit Vezi mesajul
Eu nu sunt Grigorie si mie nu mi-a spus nimeni nimic. De asemenea ne putem, ruga la Iisus sa-i boteze pe cei nebotezati. Pana la urma IIsus decide ce sa faca si nu vad pacatul unde este.Stiu pe cineva care a zis formula de botez pentru cei nebotezati cu specificarea daca Dumnezeu considera ca e bine sa se faca acest botez si daca nu au mai fost botezati. Apoi am inteles ca Maica Domnului i-a spus sa se faca preot.
Si eu am inteles ca diavolul poate lua si chipul Maicii Domnului si al Mantuitorului si te poate invata sa te rogi, pentru ca nu orice rugaciune este mantuitoare. Anumiti rataciti cred ca se inchina Lui Dumnezeu, dar de fapt ii slujesc diavolului. "Drumul spre iad este pavat cu bune intentii". Atat timp cat invatatura Bisericii, data de Mantuitorul, sau revelata apostolilor spune ca Tainele se pot aplica doar celor vii, inseamna ca asa este. Si Dumnezeu nu va spune direct fiecaruia care greseste. Dumnezeu le vorbeste doar celor care sunt alesi de catre El, si cu atat mai putin nu va spune unuia care desi a auzit cuvantul refuza sa il accepte.
Reply With Quote