View Single Post
Vechi 20.12.2011, 12:42:33
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Frate Erethorn, sunt tare curios: oare va inmuguri si inflori scaunul meu de lemn, mostenire de familie, de cel putin jumatate de secol? Pai daca face si radacini, tre'sa il duc la tzara, asa-i? Am inteles ca e cires, oau, ce bucurie, o sa imi iau ciresele de pe scaun. Astept cu rabdare evenimentul paranormalo-horticol.
Vad ca a aparut si galeria, ma intreb Theodore, cum de esti tu nelipsit ca spectator cand am divergente cu cineva, neuitand sa incurajezi partea opusa, bineinteles, cu mare "obiectivitate". Tu nu ai coloana, trebuie sa faci temenele toata ziua, pe tine te vad un om normal.
De cand sunt eu pe forum userul Erethorn a facut la fel de zeci de ori, contrazicandu-se pana in panzele albe desi niciodata nu a avut dreptate. Mai mult, niciodata nu a recunoscut ca a gresit, desi de fiecare data s-a inselat. In virtutea inacaptanarii si mandriei sale exacerbate nu cred ca poate recunoaste candva ca s-a inselat, chiar daca va fi evident ca e asa va sustine tot acel lucru. ca sa dau un exemplu, cel cu ridicarea la cer cu trupul si sufletul al Fecioarei, in ciuda tutror citatelor si dovezilor nu a recunoscut nicicum, ba dupa un timp a reluat acelasi subiect, cred ca si acum sustine acelasi lucru. Mai mult, desi tot timpul spune prostii mai si ataca, ca celalalt minte, ca sa-si ceara scuze, etc. Desigur, sa-si ceara scuze ca si-a pierdut timpul cu el si ca nu stia ce fel de om este.
Dar tu nu o sa intelegi acestea pentru ca esti extrem de "obiectiv".

Last edited by catalin2; 20.12.2011 at 13:17:06.
Reply With Quote