Elena, daca ar cat mai multi oameni ca tine...
Am ajuns la sinistrati datorita unei prietene care este jurnalista la ziarul Evenimentul Iasi. A venit aici sa transmita "adevarul" din punctul lor de vedere. Toate aceste 3 zile a stat la mine si am discutat mult despre suferintele vazute "pe teren".. Credeti-ma sunt pur si simplu deznadajduita de simplitatea cu care se vorbeste despre durerea, suferinta oamenilor. Despre nepasarea "mai marilor nostri".. Aceste zile m-au trezit la o realitate pe care pana acum poate nu am vrut sa o vad...sau pur si simplu mi-am dorit din toata inima sa fie "altfel". Ma intreb mereu, oare cati oameni ca Elena (spre ex.) au ramas in lume? cati au taria sa spuna: ceea ce se intampla este oarecum si responsabilitatea noastra??...
sunt deznadajduita fratilor, ma gandesc ca poate maine vom fi noi in locul lor si vom primi doar " o portie de reportaje"...
Multumesc Cristian, multumesc Elena, pentru ca v-ati facut timp 5 min sa raspundeti acestui apel UMANITAR!!! probabil sunt eu doar o biata "nebuna exagerat de sensibila" cum imi scria cineva pe privat...caruia ii multumesc!
|