Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 07.09.2007, 13:49:38
ion52 ion52 is offline
Member

Data înregistrării: 22.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jenica
Atitudinea unora de a "explica" motivul avortului nu este decat o JUSTIFICARE propire si personala. Sunt FERM CONVINSA sa fiecare dintre voi care ati facut deja un avort aveti PROPRIILE REMUSCARI, PARERI DE RAU..care din pacate apar abia dupa ce crima a fost comisa!! Sa avem macar bunul simt sa ne asumam responsabilitatea faptelor noastre! E PACAT! CLAR! O SPUN SFINTII PARINTI! mai mult folos avem daca acceptam sa traim cu durerea aceasta in inima si sa ne caim pentru pacatele noastre. IN fata LUI HRISTOS NU EXISTA SCUZA!! Nu vom putea spune: da Doamne da...vezi Tu...nu aveam bani, aveam sot betiv, eram bolnava etc. MAI ACCEPATI CA E PACAT si caiti-va. E drept ca intre doua rele alegeti pe cea mai "putin" rea..dar asta nu ne abslova de vina! Sa fie clar!! Si eu ca si voi sunt sotie si mama, am pacatele mele multe si grele dar mi le asum!! Nu indraznesc sa spun in gura mare ca vezi Doamne..sunt "acoperita" de medicul de familie care imi impune sa fac avort!! Mai!! mai bine martir in cer decat hoit in cimitir!! Sa nu ne amagim! sa ne asumam responsabilitatea pacatului, la judecata singuri!! vom fi inainte Dreptului Judecator, nu cu medicul, nu cu sotul, nu cu cei care ne impartasesc parerile..SINGURI VOM FI SI ATUNCI.......offfff Dumnezeule milostiv fii mie mult pacatoasei...:(
Esti casatorita? Esti maica? Esti preoteasa? Rar o femeie casatorita este capabila sa scrie asa ceva.
Citez: jenica
Mai!! mai bine MARTIR in cer decat hoit in cimitir!! Sa nu ne amagim!
Reply With Quote