Subiect: preafericitii...
View Single Post
Vechi 20.12.2011, 18:16:46
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Mai antoniu_andrea as dori sa-ti comentez eu pozele:
1) in prima fotografie se vad cateva fete bisericesti care se urca sau coboara dintr-o masina...in ce ai vrea sa se urce (coboare): in trasura cu cai, in nave spatiale, in tancuri etc... eu cred ca a fost o vreme in care s-au plimbat si cu trasura cu cai...si poate au mers si pe jos...
Ca au o masina lux?.... pai vezi ca toti romanii nostri , si azi ca e criza, prefera in loc de DACIA 1310, ARO, etc., masini de lux... apoi, o eparhie daca nu e in stare sa puna la dispozitia ierarhilor o masina buna, dupa mine, sa se desfiinteze.

2)in foto 2 vedem un biet calugar care isi incearca norocul...iar intreb si eu sa nu tac, tu crezi ca toti cei care sunt in sutana sun calugari sau preoti....? stim bine ca si pe la colturi sunt ca;lugari care fac colecte pt nu stiu ce manastiri; sincer fiind, eu nu cred in astia...
Apoi, nu pot sa nu spun ca , o padure nu e lipsita de uscaturi...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Reply With Quote