View Single Post
Vechi 20.12.2011, 21:49:12
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Eu aicea vad altceva. Puterea Domnului care se gaseste in biserica! In ciuda textului nu totdeauna bine interpretat niciodata biserica ortodoxa nu s-a gandit sa respecte sabatul sambata! Asa cum am mai aratat inclusive aceste traduceri nu arata mare lucru tinand cont ca sabat inseamna sarbatoare apoi nu se continua cu versetul urmator. Am zis noapte buna dar nu ma pot abtine sa arat o traducere noua catolica :nu ar mai fi vorbit apoi de o alta zi.Traducere de Emil Pascal.
Ce s-a intamplat defapt? Traducerile vechi ortodoxe nu erau perfecte. Si de aceea ortodocsii au fost foarte atenti cu interpretarea acestui capitol! Atata tot. Traducerile noi din cate am observat difera! Dar se vede ca si traducerile vechi nu spun direct :sambata! Si spun de exemplu :oarece sambata! Adica in genul sabatului! Daca traducerile noi ortodoxe ar fi gresite deabia ar astepta sectantii sa ne sara la gat! De aceea pe acest taram nu am incredere in eretici! La ei difera traducerile si sunt proaste asa cum am aratat in mod evident in Isaia cap 66! Apoi versetul ar suna ciudat: vorbeste de o alta zi care e defapt aceasi!?!

Last edited by bairstow; 20.12.2011 at 21:52:48.