draga Anamaria,problema tine strict de tine.tu stii daca esti capabila sa uiti si sa-i ierti totul...in cazul in care se intoarce.parerea mea:muta-te in alta parte nu mai fi vecina cu ei ,vrajeala ca nu are bani de avocat!e un mod de a se tine legat de tine. asa isi da seama ca te pierde(chiar si din vedere)si nu mai are control asupra ta.iar tu zile bune nu o sa mai ai fiind vecina cu ei sau cu ea(daca se intoarce).si e bine pt pshicul tau sa te muti ,iar daca aia face farmece va incerca sa te doboare si pe tine.Deci:mute-te,mergi la un psihiatru pt un tratament(ca doare rau dragostea asta),apoi mergi si stai citeva zile singura si reflecteaza asupra ta.daca nu ai concediu ,mergi in week-end.astea toate trei fac minuni si s-ar putea sa constati ca nu esti sigura 100%ca-l mai vrei inapoi...o prietena de-a mea a divortat si e foarte fericita"in singuratatea ei" ea si copilul ei numai ca intre timp s-a mutat si din oras...deci de tine depinde eu mi-am spus punctul de vedere ,dar unde dragoste nu e...
iar daca ea umbla cu mosmoane...:)
|