View Single Post
Vechi 21.12.2011, 13:34:56
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Binevenit acest report, chiar sunt curios pentru ca de aproape un an il tot rog pe admin sa ii atraga atentia userului Erethorn sa nu mai fie agresiv si adminul nu a atras niciodata atentia. Acum poate ne arata de ce s-a intamplat asta si de cine asculta de fapt.
Cum spuneam in mesajele precedente userul Erethorn are aproape totul deformat. Nu de putine ori am vazut ca desi e agresiv nu isi da seama de asta, ba mai mult el se considera victima, si asta la niste cuvinte mult mai putin dure decat ale lui. El de fapt vrea sa ne impuna invataturile lui cu forta, nu le vrem de bunovoie ni le indeasa pe gat. E problema lui, dar de ce adminul nu a luat nicio masura pana acum, parerea mea personala e ca acest user trebuia banat de mult si nu pentru ca e catolic.
Din cauza ca a fost protejat a ajuns sa creada ca forumul este intr-un fel al lui si poate spune orice fara sa suporte vreo consecinta. Ba chiar crede ca userii ortodocsi sunt banati pentru ca nu-i respecta marea sa personalitate si chiar unii indraznesca sa ii spuna eretic, uitand ca e un forum ortodox si chiar permitandu-si sa ii jigneasca pe unii ortodocsi (mie spunandu-mi sectar).

Last edited by catalin2; 21.12.2011 at 13:37:06.
Reply With Quote