View Single Post
Vechi 21.12.2011, 14:23:05
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Aceasta este o opinie personală (chiar dacă e împărtășită de un miliard de oameni) care încearcă să înfrunte Cuvântul lui Dumnezeu. Nu puteți lupta împotriva Lui, căci nu aveți nicio bază scripuristică pentru acel "Nu, dar mai important".
Am inteles. Deci este parea mea personala, cerect este ca este mai importanta ziua in care S-a odihnit Dumnezeu decat ziua in care a mantuit lumea. Nici nu cred ca mai trebuie sa raspund la nici o intrebare sau sa argumentez ceva pe acesta tema. Daca asta este baza convingerii dvs este sificient.

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Sunteți dispus să vă supuneți conștient asupra acestui risc? Înseamnă că nu apreciați oferta Harului lui Dumnezeu, echivalând-o cu un blid de linte! Dumnezeu să vă ferească a pierde Cerul din cauza unei împotriviri încăpățânate la o singură poruncă!
Si dupa cand spun ca scoateti din context si interpretati cu rea vointa mint cu nerusinare nu?
Am spus ca eu nu imi asum nici un risc, din punctul acesta de vedere, pentru ca eu sunt convins ca am dreptate si dvs gresiti. Si acum intrebati daca sunt dispus sa imi asum un risc pe care nu il consider real?