View Single Post
Vechi 21.12.2011, 14:55:55
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Nici la asta nu tin minte sa fi luat cineva atitudine.

Sau la faptul ca Dumninica era tinuta la primul Sinod, deci daca ar fi fost prigoniti cei care tineau sambata ar fi fost inainte de sinod. Doar ca nu exista nici o dovada istorica a acestui fapt. Sau cum a permis Dumnezeu ca 1800 de ani sa nu se respecte legea pe care a dat-o. Sau cum i-au convins "ereticii" care trebuie sa fi fost putini. Dar neavand raspunsuri e mai simplu sa se sara peste aceste observatii.
Au un stil din acesta ca sa te ameteasca incredibil, mai ales ca nu au nici o logica in cea ce scriu. Sa luam inca un exemplu biblic :Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, (2Tim.3:16) In afara ca am citat dintr-o biblie protestanta pe care dupa cate stiu eu o folosesc si adventi ce intelegem din acest verset care se refera la scriptura scrisa inainte de Nt? ca orice lucru scris in Vt este bun si adevarat. Sa vedem :Si, pe cand ingropau un om, iata ca au zarit una din aceste cete si au aruncat pe omul acela in mormantul lui Elisei. Omul s-a atins de oasele lui Elisei si a inviat si s-a sculat pe picioare. (2Reg.13:21)
Omul Elisei stim ca a inviat cel putin un mort in timpul vieti dar asta ne intereseaza mai putin. Dar vedem ca prin atingere cu oasele lui un om mort a inviat! Deci de ce adventii nu recunosc ca anumite oase pot avea puteri in ele cand biblia arata acest lucru ca s-a intamplat cel putin o data?