View Single Post
Vechi 21.12.2011, 23:28:04
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Ioane,textul meu nu este o lupta cu Traditia,ci o concluzie spre care m-as indrepta,nu polemic,ci pe argumentare,in constructia pe care am gandit-o.As avea doua variante:fie o evit(ceea ce ar fi patetic),fie vad unde ma duce(ceea ce ar fi oricum mai interesant).Daca as fi gandit totul pe stil combativ,as fi ales cu siguranta alt text,nu eram diliu sa-l aleg pe acesta.Eventual luam ceva din Pavel pe sistemul clasic calvin,dar nu din acest text.Eu special l-am ales ca sa vad unde ma duce.Si drumul este foarte interesant,nu m-am priponit in parametrii strict confesionali.Te asigur ca va fi sincer,ca doar am cerut sa fie criticat nu aplaudat,sa vedem cand il termin.Nu este chiar simplu,imi lipseste ceva.Vom vedea.
Mda,numai mosu de MariS nu postase.Ce faci batrine,ma onorezi cu un raspuns ca de obicei.Imi era dor de tine,clocotesc apele si trebuia sa vin si unul mai cu par alb ca sa nu sara copii la bataie(hihi:) Am notat batrine,multumesc.
Lucian iti multumesc pentru efort,cum vrei tu,vezi ca baietii astia de mai sus scriu lucruri interesante.Arunca-ti o privire,nu ai nimic de pierdut ci doar de castigat.Vei avea timp si de castigat vremelnice dispute virtuale de care,te asigur,nu vei duce lipsa.

Last edited by Scotland The Brave; 21.12.2011 at 23:31:36.
Reply With Quote