View Single Post
Vechi 22.12.2011, 13:15:01
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
N-ai observat că nu mai "dialoghează" cu tine? Pentru că, iată, nu ești doar mincinos, ci și abject.
E problema lui. Eu am aratat clar ca el minte. Apoi am aratat ca voi interpretati biblia dupa anumite teorii stricte si fariseice. Cand fariseu spunea :uite domnule ce scrie aici sambata nu ai voie sa faci nici o lucrare! Deci nu ai voie sa ridici nici macar o cana! Asa faceti si voi! Pe voi litera va omoara ! Intr-un fel daca a-ti avea dreptate crestinatatea ar fi un mare fals deoarece biserica a fost biruita si si-a pierdut invatatura (sarea)!
Pe de alta parte traditia noastra a selectat canonul apoi Dumnezeu nu ne-a promis ca ne va lasa o carte dupa care sa ne ghidam ci a zis :Totusi va spun adevarul: va este de folos sa Ma duc; caci, daca nu Ma duc Eu, Mangaietorul nu va veni la voi; dar, daca Ma duc, vi-L voi trimite. (Ioan.16:7)
12. Mai am sa va spun multe lucruri, dar acum nu le puteti purta.

13. Cand va veni Mangaietorul, Duhul adevarului, are sa va calauzeasca in tot adevarul; caci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit si va va descoperi lucrurile viitoare.
Unele lucruri care adventii nu le pot purta este sfintele moase asa cum am mai aratat! Oricum se vede clar ca nu o carte care se poate interpreta ne-a dat Domnul ci Duhul Sfant care calauzeste biserica! De aici si bucuria lui Pavel cand vedea ca biserica creste.Dar dupa voi el era amagit deoarece aceea biserica urma sa fie biruita de paganism!(Invers cum arata profetia din Daniel!)
Daca Duhul Sfant nu a calauzit biserica crestinismul e o minciuna si tu poti sa pleci de aici! Dar nu o vei face ...
Sunteti asa de orbi ca nici nu vedeti ca Iisus cum il aratati voi prin reprezentarile voastre e o copie a lui Iisus din biserica catolica. Sau din Nt a-ti dedus cum arata? HAHAHA
Grasu nici nu a observat ca el ma face intai pe mine mincinos iar tu te iei dupa el deoarece sunteti stapaniti de un duh rau. Domnul sa va dea lumina!

Last edited by bairstow; 22.12.2011 at 13:21:26.