Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Foarte relativ și subiectiv argumentul! De unde știți că "se lasă", și de unde știți că "ajunge la alte concluzii"? Iată, aveți deja două variabile. Posibil să mai fie și altele...
Consider că am răspuns și la asta. Nu mă pot pronunța decât cu privire la pătrățica mea. Pe de altă parte, consider că în problemele esențiale de doctrină Biblică avem o înțelegere unitară, deosebindu-ne prin aceasta tocmai de dogma Bisericii Ortodoxe. Și asta ar trebui să vă pună pe gânduri...
|
In primul rand baptistii nu au aceasi intelegere biblica ca voi iar majoritatea inca va cred un cult mai apropiat de iehovisti decat de penticostali, evanghelici si ei. Apoi unitatea bisericii advente este foarte relativa. Din 3 motive: nu aveti o istorie prea intinsa apoi ceilalti adventisti s-au despartit de voi (si la noi exista astfel de ruperi dar numarul ca proportie este mai mic iar noi avem o istorie mai mare) si al treilea motiv ar fi ca exista inca dezbinari actuale in biserica adventa care de exemplu vrea sa introduca femeia in activitati pastorale (sau cum le spuneti voi).
P.s Eu nu raspund pentru adventistul acesta probabil fara servici ci pentru oamenii care ar putea fi nedumeriti de cea ce spune acesta!