Citat:
În prealabil postat de anita
Doamne ajuta !
Ultima fraza nu va era adresata d-voastra ,ci persoanei care a scris asta:
"La Dumnezeu nu intereseaza cantitatea , ci calitetea , modul in care arzi pt. El- ."
La teorie multi suntem buni ,mai greu cu practica.
Cand ceri ceva cuiva ,tu insuti trebuie sa fii asa ,altfel cadem in fatarnicie.
Asa sa arunci cu pietre e usor ,mai ales ca nu se stie pt.ce ati fost oprita de la impartasanie .
Craciun fericit !
|
La fel de bine pot sa va acuz si eu pe dvs de fatarnicie. Cand v-am aratat ca toate argumentele dvs despre iminenta sfarsitului lumii sunt destul de slabe nu ati mai raspuns. In schimb m-ati acuzat fara nici un argument ca nu tin cont de invataturile Sfintilor Parinti si desi v-am rugat in repetate randuri sa imi dati exemple nu ati binevoit. Ati spus ca ma apropii de secanti si eu v-am argumentat ca dvs suntei mai apropiata ca ei asemenea dvs propovaduiesc iminenta sfarsitului. Ati adus ca argument ca ati auzit la predica un preot si v-am spus ca si preotii pot sa invete gresit, sau preotii si episcopii nu au fost initiatori de erezii? Ati mai sustinut ca exista emisiuni ortodoxe in japonia si in occident. Cand v-am intrebat de surse nu ati mai raspuns.Faceti afirmatii referitoare la istorie fara sa aveti dovada in acest sens. Deci cine e fatarnic?