View Single Post
Vechi 22.12.2011, 18:35:36
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Fiecare biserică și-a creat o identitate prorie, e cam greu să se ajungă la o Biserică unică.
Pai atunci biserica nu prezinta adevarul apoi daca fiecare e pe drumul ei de ce mai ne bati la cap? Mai ales cand ti-am arat cate lipsuri ai! Sunt baptisti care tin ziua a saptea dar sunt putini si au alte doctrine! Cred ca sunt si ortodocsi care tin ziua a saptea asa cum exista si biserica adventista care admite homosexualitatea lucru care l-am mai aratat! Ca pacalesti tu pe vecinul ortodox sa tina sambata conteaza doar pentru tine care vei fi judecat pentru amagire.Apoi si invatatorii falsi nu prea apar in conceptia ta. Fiecare a interpretat biblia cum l-a dus capul si atunci au aparut diferente! Dimpotriva in America si in alte tari logica ortodoxa si puterea Domnului face ca multi sa se intoarca la adevar din protestanti. In special oameni mai destepti adica pastori.P.s Sunt foarte multi ortodocsi care cred in vraji si alte lucruri necrestine. Ca il faci tu sa creada ca trebuie sa respecte sambata conteaza prea putin. Apoi cel ce vine de la noi la voi ori nu a frecventat biserica (in general asa se intampla) ori l-ati pacalit. Amagirea vine la sfarsit si e normal ca unii ortodocsi sa cada in capcana mai ales cei care nu traiesc Sfanta Liturghie si nu asculta de duhovnici si preoti!Deobicei vin la biserica adventista oameni ortodocsi prin casatorii. Stiam o femeie adventista care s-a casatorit cu un ortodox si apoi s-au despartit! Femeia a inceput pe neogen sa pozeze sexy! O alta femeie mai in varsta s-a casatorit cu un barbat adventist. Ea recunostea ca a facut acest pas numai din iubire iar la sfarsit cand a plecat din tara mi-a dat o icoana cu Iisus. Pericolul sectar e mai mult din partea penticostalilor. Acestia cresc ca numar deoarece se bazeaza pe o credinta bazata mai mult pe minuni false adica pe sugestii!

Last edited by bairstow; 22.12.2011 at 18:49:36.