View Single Post
Vechi 23.12.2011, 10:20:41
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Imi pare rau dar nu ma pot abtine!
Voua va place ce se intampla acum? Mereu trebuie sa ne gandim si sa punem pe primul plan asistatii sociali din tara asta! Din banii mei si ai dvs. sa platim la nesfarsit asigurari de sanatate pe care idiotii din Guvern le numesc obligatorii. De ce obligatorii? Eu platesc la absolut orice venit pe care-l obtin contributia la sanatate indiferent ca e venit din salarii sau alte venituri si nu-mi asigura nimic statul asta! Suntem ca si aia si f... si cu banii luati!
Anul acesta mi-am facut un ecograf...taxa a fost 200 lei! Scurt! Iar eu doar anul acesta am dat o caruta de bani la fondul de sanatate! De ce trebuie mie sa-mi fie mila de toti asistatii sociali? De mine cui ii e mila? De aceea a ajuns tara asta unde a ajuns ca s-au cheltuit banii pe pomeni sociale!
Dragilor, treziti-va! Vor veni vremuri cumplite! Bani ioc, datorii cu duiumul asa ca pana nu vom incepe sa punem osul si mintea la treaba lucrurile nu se vor misca intr-o directie buna!
Eu, una, ma crucesc cand vad si aud o gramada de oameni care se gandesc cum oare sa mai fenteze lucrurile sa-i fie lui bine! O gramada se gandesc sa obtina o pensie de boala cat mai repede posibil(daca se poate de pe la vreo 50 ani) si atunci ce fac astia? In cardasie cu medicul se interneza in spital vreo 6 luni asa, moca, (adica credem noi ca de fapt tot pe banii nostri sta) dupa care comisie medicala si ia treci tu frate in pensie de invaliditate ca esti "bolnav"! Sunt doar 4 milioane de platitori de taxe in tara asta din care vreo 1,2 milioane bugetari. Cum vreti sa nu se rastoarne pana la urma caruta asta? Si pana acum au venit banii de FMI din care s-au platit salarii, pensii si alte ajutoare sociale dar de acum incolo vom fi pe cont propriu! In 2012 e scadenta "doar" la vreo 16 miliarde de euro din datorii! Asa ca, mai usor cu mila pentru toti lenesi si cersetorii!
La treaba, nu la intins mana!
Reply With Quote