Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu
Cătălin, scopul acestui forum, cred eu, nu e de a propovădui credința oficială, ci de a purta discuții libere (s-a mai spus că numele forumului derivă din cel al saitului, care prezintă, într-adevăr, materiale ortodoxe).
Și e foarte folositor, atâta timp cât unii au ceva de dat, alții ceva de luat. Dacă ai de dat învățătură creștin-ortodoxă, dă-o celor care au nevoie și care sunt bucuroși să o primească. Pentru ce să porți lupte interminabile cu persoane care au propriile convingeri de beton? Este evident că e imposibil un dialog. Un dialog poate avea loc doar între persoane care au nelămuriri, care vor să învețe, care vor să înțeleagă ceva în plus.
|
Foarte corect, asta am si sustinut si eu pana acum. Cum am si spus, am intrat pe forumul ortodox ca sa vorbesc cu ortodocsi, nu cu etrodocsi, camd am vrut sa vorbesc cu catolci m-am dus pe forumul catolic. Eu nu vreau sa port discutii cu eterodocsii, in afara de cie cu care te poti intelege si nu sunt agresivi.
Asta e si problema pe care am tot evidentiat-o, ca nu poti scrie ceva ca incep unii eterodocsi sa te atace, unii din ei sunt chiar agresivi. Daca cineva nu scrie nimic e bine, dar ia copiaza tu un articol ortodox despre catolicism sa vezi ce o sa te bucuri dupa aceea. Si daca tot timpul o sa fii atacat imagineaza-ti cat de bine te simti cand tot timpul iti spune unul sau mai multi eterodocsi ca minti ca esti asa si pe dincolo, doar din cauza ca nu le place adevarul celor scrie in legatura cu cultul lor. Acum imagineaza-ti cum e sa ai parte de asta tot timpul, aproape un an, si sa mai vezi si scris sus ca e forum ortodox.
P.S. daca nu ai observat de mult timp nu mai doresc sa vorbesc cu userul Erethorn, de cand am vazut ca e agresiv. I-am mai dat in trecut cateva sanse, dar intotdeauna s-a ajuns in scurt timp la acelasi rezultat. De aceea am suspendat orice dialog. Insa userul probabil vrea sa ma provoace, nu doar ca imi raspunde la mesajele neadresate lui, dar ma si tot acuza de toate aiurelile, si de obicei are un ton de parca vorbeste cu infractorii de la tribunal (nu numai cu mine, de obicei). Si ma repet, nu userii sunt problema, ca asa poate intra oricine pe forum, ci adminul, care ar putea sa atentioneze un user agresiv. dar doar daca injura e atentionat un user, in rest poate sa faca orice.