View Single Post
Vechi 23.12.2011, 14:49:44
Bogdan N Bogdan N is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.05.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Ca sa cream zazanie intre noi. Nu ne ajunge ca isi "baga coada" cei de alte credinte si ne mai sabotam si noi.
Asa se intampla mereu pe acest site. In loc sa dam raspunsuri cu folos sau cel putin sa vorbim frumos stim doar sa spunem "este subiect de barfa", "sa cream zazanie intre noi" si asa mai departe. Ii apreciez pe cei care intr-adevar vor sa ajute. Am vazut cativa care au dat exemple sau spunand frumos "ca mai sunt 2-3 pesrsoane prinsi de duhul necurat" sau au spus altceva. Aveam si eu nevoie de un sfat, aveam nevoie de o lamurire, dar nu, trebuie sa aruncam cu sageti. Faptul ca creasem un simplu subiect in care imi ceream o simpla iertare fata de cei carora le-am gresit si fata de cei care poate nu le-am gresit a fost un subiect in care au avut loc discutii. Era un subiect in care si altcineva putea sa-si ceara iertare fata de altcineva. Daca si la acel subiect au fost vorbe rele ce sa mai cerem la alte subiecte? Imi pare rau ca multi dintre noi nu putem lasa rautatea deoparte. era doar o simpla intrebare la care necesita un singur raspuns. Imi cer iertare fata de toti membrii. Doamne ajuta