View Single Post
Vechi 08.09.2007, 07:58:25
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ancah
Am devenit prieteni buni, iar cand l-am dus la tuns, am vazut aievea "Povestea porcului": din cainele rapcigos a iesit un "print"; parca era caprioara. Nu-mi venea sa cred ca e acelasi caine. Il chema Lasse si fusese abandonat,caci stapana lui a murit, iar sotul nu a vrut sa se mai ocupe de el. Lasse a bucurat pe toata lumea; iar toata lumea il iubea pe Lasse. Apoi a facut cancer si a murit. Am auzit ca ei iau asupra lor din dragoste pentru stapan bolile pe care acesta le-ar fi avut. Nu stiu daca e adevarat, dar toti cainii mei au avut aceleasi boli ca mine. Cainii au o dragoste infinita pentru stapanii lor.
:) foarte frumoasa "povestea porcului" tau, anca.

apropo de cei care iau asupra lor povara bolilor altora. am citit undeva despre o tanara fata, foarte frumoasa, care urma sa se casatoreasca si isi "evalua" pretendentii. unul dintre ei avea un suflet ales, dar din pacate nu era atragator fizic, pentru ca avea o cocoasa. fata i-a spus ca s-ar fi maritat cu el daca nu avea cocoasa. la care se pare ca el a spus atunci ceva care a miscat-o foarte tare pe tanara fata (care s-a si casatorit cu el): si anume ca el i-a cerut lui Dumnezeu sa ii dea lui cocoasa respectiva, care fusese menita de fapt sotiei lui, pentru ca vroia sa duca el aceasta povara grea de purtat pe umerii ei de femeie si sa ii lase ei frumusetea nestirbita.
Reply With Quote