In Ajun, pe 24, am sa merg dimineata la Sf Liturghie care v-a fii unita cu Vecernia din cate am inteles. Pe 25, dimineata la Sf Liturghie iar la sfrasit se v-a face o masa festiva cu mancaruri traditionale la biserica, iar pe 26 tot de dimineata la Sf Liturghie. Din pacate ptr mine am sa merg singura, parintii mei fiind nepracticanti. Numai pe 25 o sa stam impreuna, dupa ce ajung eu de la Biserica, caci in rest ei vor lucra. Sper sa nu existe certuri pe 25 din cauza faptului ca eu am sa merg la Biserica de Craciun, iar ei vor sta acasa. Deja mi-au reprosat ca ii dau la o parte pe ei si masa in familie, ca sa merg la Biserica dimineata, insa este Craciunul,o sarbatoare foarte mare ptr ortodocsi si eu vreau si simt nevoia sa merg. I-am chemat si pe ei, evident, insa nu vor sa vina. Tot legat de Craciun dar pe 29 Decembrie, Biserica unde merg eu organizeaza spectacol de dansuri populare, iar apoi concert cu Stefan Hrusca, care v-a canta colinde. Abia astept sa il vad si sa cant impreuna cu el colinde. Cam asta v-a fii Craciunul ptr mine anul acesta. Biserica si cei doi parinti ai mei, caci in rest nu mai am pe nimeni aici. Sper sa iasa totul foarte bine.
Fie ca Nasterea Domnului sa va umple sufletele si casa de lumina,iubire si bucurie. Sa aveti parte de sanatate, belsug ,fericire si cel mai important, spor la credinta. Un Craciun Fericit tuturor !!!
Last edited by Laura19; 24.12.2011 at 00:44:39.
|