Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Pe scurt, ceea ce știm sigur este că e vorba de o pânză a cărei existență e consemnată din Evul Mediu, în a cărei textură sunt fibre de plante comune în Asia Mică, care poartă imprimată în grosimea ei un chip a cărui modalitate de imprimare scapă mijloacelor actuale ale științei.
|
Da, acesta este esențialul și cred că această descoperire ar trebui să ne bucure. Problema este că, din păcate, ceea ce constituie pentru noi un motiv de bucurie și mirare, altora le creează, se pare, neliniște. :)
Îmi amintesc, în acest sens, un citat foarte simpatic pe care l-am găsit cu mai mult timp în urmă pe internet și care, din păcate, nu mai rețin cui îi aparține: "un ateu este o persoană care speră că Domnul nu va face nimic spre a-i tulbura necredința". :)) Acum, din fericire, Dumnezeu le "tulbură necredința" din ce în ce mai mult chiar prin intermediul descoperirilor științifice. :)
Felicitări pentru inițierea acestui topic!
Sărbători binecuvântate!
Hristos în mijlocul nostru!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca