View Single Post
Vechi 24.12.2011, 14:45:44
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Implicit

Sincer aproape nu am inteles nimic din ce ai postat! Doar ca o profetie ortodoxa spune ca Dumnezeu va uni toate bisericile! Daca asta crezi tu e problema ta! Eu stiam ca sunt unii care au profetit unirea cu romano- catolici si conducerea bisericii de catre un patriarh! Dar si ortodocsii care spun astfel de lucruri pot lua plasa! Eu raman la parerea ca toti putem fi amagiti si din afara si din inauntru bisericii atunci cand unele rugaciuni nu sunt venite din inima ci din infumurare, sau mandrie !
Pe scurt vor fi cateva etape din cate am inteles citind profetiile ortodoxe si desigur biblice:1 Venirea antihristului 2 demascare lui facuta de Ilie 3 semnul fiarei . Sectele il vor adora pe noul imparat care v-a interpreta biblia ca raiul va fi pe pamant (vezi martorii lui Iehova) iar acesta va prigoni adevarata biserica. Atunci foarte multi sectanti vor iesi din babilon cand vor vedea rautatea fiarei si semnul ei iar alti ortodocsii caldicei isi vor pierde credinta! Crestinii vor fi prigoniti.

Last edited by Neaguu; 24.12.2011 at 15:00:24.