View Single Post
Vechi 25.12.2011, 00:15:22
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Salut ! Acesta e primul meu mesaj pe forum.Desi am intrat de multe ori sa citesc m-am tinut departe de dezbateri dar acum am vrut sa intervin.

Problema e ca mereu cineva vine si iti da in cap cu stiinta.Ce-o avea stiinta de-a face cu partea spirituala a omului nu stiu.Spiritul omului sparge orice tipar asa cum cineva a amintit aici despre Michelangelo sau Mozart.Nu exista stiinta care sa cuprinda spiritul si nici nu va exista vreodata.
Ce inseamna : "This inability to repeat (and therefore falsify) the image on the Shroud makes it impossible to formulate a reliable hypothesis on how the impression was made" ?
Stai ca traduc eu :Ceea ce afirma crestinii sant povesti dar nu santem capabili sa oferim o explicatie acum.Sau "bani tipati in vant " .
Pai daca nu sant capabili sa formuleze o ipoteza sa mai invete, sa se mai documenteze.
Viata noastra trece si noi atei sau nu, prosti sau destepti, vrem raspunsuri in viata asta.
Asa ca unii aleg sa creada ca este real si altii aleg sa creada ca e un fals.Nu e nici o diferenta intre un ateu si un credincios, numai "lumina" o primim din locuri diferite.
Eu am incercat sa citesc niste chestii despre evolutionism, unde se explica asa pe scurt cam cum e cu albinele si florile.Atatia "probabil " si " e posibil ca " nu gasesti nici la unul care incearca sa-si explice singur cum lucreaza Dumnezeu.
Uite aici exemplu :
Primul cercetator : ""This new evidence suggests it was probably the other way around, and that insects like bees and wasps may have facilitated the evolution and diversification of angiosperms"
Al doilea : "It's exactly what we would have expected" :)))
Si ultimul :"Primitive angiosperms probably took advantage of this bee and wasp behavior by developing various colors of flowers as a pollination strategy to compete with gymnosperms" .
Auzi tu ce s-a gandit o floare : Gata ma fac albastra ca nu pacalesc pe nimeni.Pai daca nu se intampla rapid transformarea florile mor.O singura generatie dureaza.
Pai am citit ce spunea Parintele Cleopa din scrierile parintilor despre "priceperea fireasca " si mi-am adus aminte ca atunci cand mai mic fiind am avut 2 iepuri astia au stiut singuri sa se imperecheze si mama a stiut sa-si smulga blana de pe piept ca sa faca un cuib pentru pui.Asta e "priceperea fireasca".
Pai daca tot e sa credem fara Dumnezeu de ce naiba sa nu credem in Matrix ca asta le-ar explica pe toate,inclusiv universul,originea vietii,somnul sau visele.Santem un program destept pe calculator si nimic din ce traim nu e adevarat.
Scuze ca am deviat un pic de la subiect dar daca stiinta nu are o explicatie de ce trebuie neaparat ca toti sa-l excludem pe Dumnezeu ? Poate multi dintre noi deja stim adevarul asa cum bine spunea cineva de aici intr-un alt topic cand se referea la Hititi.
Reply With Quote