View Single Post
Vechi 25.12.2011, 14:56:17
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

am facut si eu greseala sa zic ca 2300 de zile sint ani dar nu are de ce sa fie ani din moment ce viata in Iersulaim va contrinua chiar daca initial in conditii f grele.
In schimb pentru cele 42 de luni din apocalipsa am aflat cu siguranta ca este vorba despre ani.
Aceste 2300 de zile inca nu au venit , desigura ca exista calcule care spun ca ele au inceput cu vechiul amplasament al vechii biserici pe care azi se afla moscheea lui selim insa ofranda nu a fost intrerupta ci a continuat in alta locatie ,
nu a venit deoarece este vorba despre un razboi la al carui sfirsit vine urgia divina justitiara , In VT Isaia scrie ca razboul "va dura pina la urgie" .
acest lucru era cunoscut de catre comandantii musulmani si au permis contnuarea ofranei pascale anuale in alta locatie pentru ca ei avind sarcina sa converteasca intreaga lume pina la Judecata avind in vedere stadiul convertirii nu doreau sa vina inca Judecata cu urgia ei.
Adevarul este ca ei chiar au aceasta sacina dar ei nu stiu ca aces lucru trebuie facut inclusiv prin autoconvertire.
Ir de aici se va naste un razboi crunt fiindca ei nu accepta ca altii sa unifice intreaga lume in pofida eforturilor lor.
IN Daniel profetia spune ca pustiireava veni la porunca imparatului din Grecia-probabil patriarhul grec dar si ca uriciunea pustiirii va veni din cauza soldatilor imparatului din Asiria. deci probabil ca unii se retrag din fata altora si golesc preventiv biserica de patrimoniu.

In cer nu exista loc fizic ci tot ce este numit acolo si vazit sau asemuit cu ceva material se afla in energii si in principii.

Profetia nu are de ce sa vb despre o pustiire in vre-un locas ceresc , locasul ceresc pustiit -lucru imposibil -este o tema falsa.