View Single Post
Vechi 25.12.2011, 16:23:15
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Nu eu nu vad in Rusia fiara de la miazanoapte , stiu interpretari sint multe dar cred ca studiul meu care s-a intims pe mai multi ani se apropie cel mai mult de adevar , multe revelatii converg catre viziunea mea in plus am avut si citeva mici revelatii personale care confirma si au ajutat la intregirea de ansamblu.
sint multe revelatii calugaresti insa unele ating usor subiectul avind parabole altele spun lucrurile mai clar , altele sint copii infidele dupa altele fiind repovestite iar altele sint vise de noapte sau inventii.
altele au un scop local nefiind intrutotul conform realitatii.
ceea ce spui tu se aseamana cu profetia vedenie a lui Ioan de Kronstadt insa in realitate nu au ce cauta stelele comuniste rusesti pe virful bisericii sf mormint in loc de cruce - viziunea asta are doar rostul sa previna ca renuntarea la credinta prin comunism nu este varainta cea mai potrivita chiar daca multimile au duso economic mai bine decit daca ar fi lucrat la patron sau ar fi fost someri.
in Daniel scrie clar ca locasul sfint -unde se aduce ofranda neintrerupta (pascala anuala) -va fi pustiita de soldatii imparatului din asiria.