View Single Post
Vechi 25.12.2011, 16:52:13
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

despre rusia sint alte revelati chiar rusesti si se vb despre 5 imparati iar al cincilea este cel uns de insusi Domnul , 5 dupa caderea steagului rosu , momentan cel de acum este al 4 lea , primul a fost gorbaciov , eltin si apoi putin, acela va aduce prosperitate si va fi un mare sfint venit special pe pamint.
rev rusesti mai vb despre faptul ca ilie si enoh vor veni si ei si ca vor fi rusi , din cite stiu eu ei sint in viata si fiecare face parte din conducerea a cite unei organizatii religioase. posibil ca actualul pariarh rus sa fie unul dintre ei insa mai este inca cineva mai tinar care a fost in ierusalim o perioada si a vb unor tineri despre respectul fata de parinti.
probabil unul dintre ei va fi cel uns presedinte ,cel tinar cel mai probabil.

profetiile din anglia mai vb si despre un rege al europei -presedintele CE- care la fel va avea sorginte divina si care la fel va fi desemnat de catre insusi Dumnezeu , numit simbolic "regele Henry" cel fara asemanare dintre sfintii lui Dumnezeu caci profetia a fost facuta in timpul regelui Henric si numele lui real nu trebuia spus , astfel si regele auzind profetia nu a contestat cum ar fi avut tendinta in legatura cu alt rege mai maret decit el
-alte profetii mai spun ca numele real al celui care va veni din nou incepe cu litera A altele ii descriu sumar infatisarea si prestanta plina de auitoriate si cumintenie.
alte profetii din Franta actuala spun despre papa urmator ca va fi femeie si aici exista legatura cu alte profetii calugaesti din Dobrogea.
o altaprofetie spune doar atit "una din cele 4 este cea adevarata" cu mentiunea ca informatia este extrem de importanta si are mare greutate pe care nu o poate purta decit putini.
probabil ca exista in realitate 4 care isi sustin aceeasi identitate divina insa doar una este cea reala.

eu mai stiu despre o profetie cu unele amanunte daruita unui adventist de fapt stiu doua insa a foua este scurta.
pe atunci acel consilier adventist locuia in Constanta actualmente in Brasov.
mai stiu si ca Dogma Adevarului se afla de ceva ani si in posesia conducerii adventiste inclusiv cu o carte groasa veche din patrimoniul BOR daruita lor de un fost preot bibliotecar din Bucuresti , cea mai groasa carte vreo 12 kg plina de taine si revelatii calugaresti adunate de-a lungul secolelor, mai sint si alte carti mai mici insa in asta erau adunate toate , asa a primit el porunca divina si a implinito cu riscul exonerarii lui din functie si caterisirea lui de care a avut parte.

profetia adentista cunoscuta doar de conducere confirma viziunea mea iar marturia altui consilier care din necredinta in acele adevaruri grele s-a rugat lui Iisus sa ii dea adevarul in vis El i-a raspuns ca a dat odata adevarul celui dinaintea lui si ca el trebuie sa il creada.

o revelatie din primele secole spune ca Dobrogea va fi prima convertita de aceea multe revelatii au fost primite de conducerile cinstite ale diferitelor ramuri religioaselocale incluisv preoti si calugari. ca s pregateasca terenul , despre constanteni restul tarii are o parare buna si ei vor fi valul care vine de la rasarit caci restul treptat ii vor urma.
profetia da unele amanunte , nu le stiu integral insa unele nici eu nu le stiam- spune ca in acel moment o parte dintre adventisti nu vor fi capabili sa faca pasul si vor parasi biserica in schimb mult mai multi li se vor alatura si ei vor fi un exemplu chiar si pentru ortodocsi .
stiu ca datorita acestor revelatii dogma adventista in unele mici amanunte care au fost usor de expus public a evoluat pe mai departe

Last edited by Mihai36; 25.12.2011 at 16:54:32.