Citat:
În prealabil postat de Neaguu
Cea ce am spus eu pe scurt este ca va veni cineva care se va da Iisus si va prigoni biserica ortodoxa si catolica ca fiind habotnice si care nu il vor recunoaste pe acest om! Profetiile se interpreteaza cu ajutorul Domnului ca orice fapta care o facem aici pe pamant. Cand interpretam de unii singuri altcineva ne ajuta. Profetiile care le prezinti din Vechiul testament din cate stiu eu au avut loc. Citeste cartea A doua venire a lui Hristos. O viziune ortodoxa de T. L Frazier
Acolo se vorbeste si de ce credeau primii crestini de viziunea celor 2300 de zile si nu numai!
Profetiile actuale ale unor monahi sunt in genere pe aceasi linie dar sunt si unii care au cautat mai mult decat au avut voie si profetiile lor nu au nici o valoare! Adica si uni monahii si preotii pot cadea in amageala! Pai se ne gandim la Tertulian. Cat de mult a scris impotriva ereticilor cum a aratat inca de pe vremea lui succesiunea apostolica a preotilor si a episcopilor si pana la urma tot a cazut in greseala!
|
Nu imaprtasesc viziunea ortodoxa cu privire la subiectul eschatologic., stiu ca exista aceasta interpretare cum ca unele au avut loc si ca pe parcurul unui capitol se trece ba la perioada aceea ba la viitor insa nu sint de aceeasi parere ; chiar daca lucrurile s-ar fi intimplat in trecut intro alta forma se pot intimpla si in viitor insa nimeni nu are certitudinea ca ele s-ar fi intimplat ca Iisus ar fi intrebat pe falsii care profeti :De unde vine el" sau ca pe IIsus l-ar fi intrebat ei "Unde este Domnul dreptatii?" in schimb pentru perioada actuala cunosc asemenea evenimente precum si faptul ca profetia biblica legata de un izvor aparut in Sion parca deja a avut loc in urma cu citi-va ani sub un parapet un fel de pod iar acel izvor este considerat miraculos caci au avut loc vindecari ceea ce inseamna ca pasii lui Dumnezeu in taina deja au trecut si pe acolo.
Este adevarat ca unele amanunte sumar expuse seamana si am crede ca ele au fost deja in acele vremuri insa daca sintem mai atenti ne dam seama ca unele nu se leaga intrutotul.
este adevarat ne vine greu sa credem ca ele se vor intimpla din nou.
nu ste posibil ca cineva care se da hristos sa poata prigoni ortodoxia tocmai fiindca ceilalti nu cred in Iisus si ar trebui in prelabil convertiti deci islamul budhismul si hinduismul convetite sa formeze o masa atit de mare incit sa poata forma o majoritate incit sa prigoneasca o minoritate.
Eu stiu ca acela deja a trecut care s-a dat Iisus insa nu despre el este vb in subiectul progonirii , este complet separat , pentru tine nu inseamna nimic ca unul este al 8 lea si ca este dintre cei 7?
ce este cu aceste numaratori? explica plz, care sint cei 7 si care cei 8?
nici eu nu stiu sa spun exact insa imi dau seama ca unele revelatii calugaresti care spun ca si intruparile rele sint mai multe si cele bune la fel au dreptate .
de ce urechile lui Dumnezeu aud cit e ziua de lunga hule impotriva Sa si de ce cit e ziua de lunga ele sint spuse daca nu careva sau o masa mare de autoritari nu il cred pe Dumnezeu ca fiind cine spune ci ca fiind cel rau in conditiile in care El vine sa adune laolalta toate popoarele cum a promis aratindu-se pentru asta in ochii popoarelor .
Eu nu am interpretat chiar de unul singur iar faptul ca am avut si unele revelati confirmate chiar de un preot rezulta ca sint bine indrumat.
Apoi eu nu vb despre cineva care se da IIsus ci despre cineva care spune ca este Dumnezeu /Duhul Sfint si care il marturiseste pe Iisus si ii confirma divinitatea cunoscint tot ceea ce El a spus si care invata continuind invatatura Lui aduncind exemple si din Cuvintul Lui.
Apoi mai este si capitolul 12 Apoc care vb despre faptul ca cel rau a aruncat un riu asupra Femeii si pamintul s-a cascat si a ighitit acel riu -ce legatura poate avea cu evenmentele viitoare sau recent trecute?