Nu pot sa cred.Cum adica "nu trebuie sa scrie musai in biblie chiar tot viitorul ce are voia sa se intimpla si ce nu are".Pai si aghiazma ? Nu-ti trebuie aghiazma sa te mantui ca nu scrie in biblie.Iti trebuie "cartea,credinta si harul."
Eu nu vreau sa atac ideologic pe nimeni.Eu vreau sa intreb cine are dreptul sa boteze si cine a avut dreptul sa construiasca Biserica lui Hristos ? Daca Biserica lui Hristos a luat-o pe un drum gresit inseamna ca El ne-ar fi avertizat despre asta si ne-ar fi spus ca va veni altcineva care va reconstrui adevarata Biserica.Si ca acel cineva va avea dreptul sa boteze in numele Treimii.Si ca ceea ce va lega el pe pamant va fi legat si in cer ...
Nu vedeti ca ceva nu se leaga ?Poate ca merge in America dar cum merge asta aici ? Unul imi zice ca imi trebuie "cartea,credinta si harul " si ca harul vine oricum,nu avem nevoie de intermediar.Dar trebuie neaparat sa fac parte din biserica lui.Dar cine e el sa ma boteze ? Cine i-a dat acest drept ? Cine i-a dat dreptul sa "puna mainile" ? Unde scrie asta in Biblie ? Pavel are dreptul sa boteze si sa "puna mainile " pentru ca Dumnezeu ii da acest drept prin Anania nu prin Revelatie.Cine e Anania pentru pastorul tau ? A suflat Iisus direct spre el ? I-a spalat picioarele ? I-a dat sa manance carnea si sangele ?
Alta tampenie .Se cearta lumea cu voi pentru paine si pentru vin sau must .Pai mai fratilor eu sant un amator dar din ce inteleg eu din Biblie daca am avea credinta preotul ar putea folosi si mamaliga si apa si voi tot carnea si sangele Domnului am manca si bea.Dar noi santem marii destepti si am descoperit ca era must.Ca Iisus a zis hai luati si va machiti sau luati si beti must.Parca vinul sau mustul e important in ce a zis Iisus.Aia e ultima problema la care ar trebui sa ne gandim,daca era must sau vin.
|