View Single Post
Vechi 26.12.2011, 11:30:47
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Sarbatori fericite

Va doresc Craciun Fericit ,sarbatori fericite si multa sanatate fie ca bunul Dumnezeu sa va indeplineasca toate dorintele si sa va aduca in dar tot ceea ce va doriti ,imi pare rau ca pentru multi suntem o povara si ne jignesc pe privat si ne alunga ,atunci cand deschid pagina si ne vad pe noi ca am scris le vine sa verse asa ni sa adresat o persoana ,este primarie si se poate verifica cu un telefon daca intradevar avem averi sau situatia noastra dar pana la fapte este mai usor sa arunci cu noroi si sa judeci pe cineva ,bunul Dumnezeu sa ma judece asa cum merit dupa sufletul meu am gresit ca am scris aici ,dar miam gasit oameni cu suflet mare care mau incurajat foarte mult le multumesc din inima nu stiu cat va dura situatia noastra dar stiu ca ne zbatem din toate puterile singuri sa ne ridicam iar daca cineva ne da o bucata de paine va avea pe lumea de dincolo mai multe pentruca suntem vai de capul nostru si de zilele noastre ,pentru sarbatori a trebuit sa dam actele in garantie sa luam cele necesare in casa dar numai Dumnezeu stie si El ne judeca ,eu imi cer iertare in fiecare clipa ca nu pot sa lupt mai mult pentru ei pentru-ca nu am putere ,ii multumesc insa ca nu am ajuns sa insel oameni sa fac negoturi si altele lucruri necrestine cer daca bunul Dumnezeu se indura de necazul meu si ma ajuta ii multumesc cu lacrimi daca nu traiesc cu speranta ca copii mei vor avea deocamdata multumesc pentru cat avem ,Bunul Dumnezeu sa ma judece pentru tot ,va doresc sanatate tuturor din tot sufletul si multe bucurii in casele dumneavoastra sarut mana si Doamne ajuta ,La multi ani ,Dumnezeu sa va rasplateasca .
Reply With Quote