Citat:
În prealabil postat de grasu77
Sigur. Ia-l ca exemplu pe Avraam despre care se spune ca "a pazit poruncile, oranduirile si legile lui Dumnezeu" (Facerea 26:5).
.
|
Ce tot vorbesti prostii ? Uite aici cand apare porunca : "
Iată ce a zis Domnul: Mîine este odihnă, odihna cea sfîntă în cinstea Domnului; ce trebuie copt, coaceți, ce trebuie fiert, fierbeți astăzi, și ce va rămîne lăsați să rămînă pe a doua zi ". De ce trebuia sa le zica Moise asta daca ei tineau sambata ? Avraam a tinut poruncile pe care le-a primit el de la Dumnezeu.
Ce tot o dai cu sambata ? Nu vezi ca zice Pavel "Căci undeva, despre ziua a șaptea, a zis astfel: "Și S-a odihnit Dumnezeu în ziua a șaptea de toate lucrurile Sale"." si apoi "Căci dacă Iosua le-ar fi adus odihnă,
Dumnezeu n-ar mai fi vorbit, după acestea, de o altă zi de odihnă.
Drept aceea, s-a lăsat altă sărbătoare de odihnă poporului lui Dumnezeu." .
Ce tot imi zici mie de "sambetele ceremoniale ? Du-te cu Dumnezeu si crede in ce vrei .
Voi acuzati ortodocsii ca sant "farisei " dar vedem ca fariseii acuzau pe Iisus ca "dezlega sambata " .
Voi acuzati ortodocsii ca sant farisei pentru ca ei cred in nemurirea sufletului dar vedem ca fariseii se mira cand Iisus le spune ca pentru Dumnezeu toti sant vii.
Pacat.Nu imi mai raspunde ca ne facem rau unul altuia.Crezi ce vrei si credeti ce vreti.
"