Citat:
În prealabil postat de ioan cezar
Da, Florin, dar nu de adevarul tocmit de oameni e vorba in cuvintele Domnului.
Ci de Adevarul Care, atentie, nu este o idee sau alta ci este PERSOANA. Hristos este Adevarul. Dumnezeu.
La aceasta se refera Domnul, cum altfel talcuiesti?...
iar libertatea, dragul meu, te rog din tot sufletul meu, asa nenorocit cum este el, ranit de multele mele rele, te rog: libertatea exista doar in Hristos. Te rog, te rog, cugeta la asta...
|
domnule Ioan aveti perfecta dreptate. Dar...ne-a invatat cumva Domnul adevarului sa mintim? Sau sa sprijinim pe cineva care ,din functia de conducator al unei tari, nu a fost sincer si si-a mintit poporul pe care l-a pastorit? Stiti cuvintele mantuitorului: daca ochiul tau v-a fi intunecat, atunci tot trupul tau v-a fi intunecat, iar Mihai a avut acest rol, de ochi al tarii.Mihai si-a inchis ochiul la suferinta poporului, a plecat si si-a lasat tara in mainile sovieticilor atei.Matuitorul ne-a invata ca pastorul cel BUN isi da viata pentru oile sale, pe cand pastorul cel rau cand vdede lupul fuge si isi paraseste oile (Ioan 10:11).Mihai, dupa dumneavostra a fost un bun pasator sau nu? A fugit el cand a vazut lupul sovietic sau nu?Astept raspunsul dumneavoastra. Doamne ajuta!