Ma doare, cand am citit cate ceva scrise aici de Maria. Indepartarea de Dumnezeu trebuie sa doara pe orice crestin. Maria draga, nu te condamn, dar nici nu pot sa te aprob. Poate parerea mea sau cea ce simt , nu conteaza pentru tine. Totusi te rog sa reti un lucru, ca Dumnezeu a creat aceasta lume din dragoste si daruind multa dragoste. Lumina nevazuta a Dumnezeirii s-a revarsat peste tot acest nesfarsit univers. Dumnezeu a daruit din lumina si Harul sau si l-a plmadit pe om tocmai pentru ai oferi, ai darui din minunile acestei lumi. Dumnezeu nu le-a tinut pentru El , ci marea Lui bucurie a fost daruirea , dragostea de a darui din minunile acestui univers. El nu cunoaste egoismul, tocmai prin darul facut prin multa, multa iubire. Omul a primit libertate deplina in asta lume, dovada si atitudinea ta si a multor altora ca tine. El nu ne-a obligat in a-L iubi, in a-L intelege. Aici este marea Taina a Lui. Sunt Tainele de nepatruns pentru mintea omeneasca. Multi, foarte multi care nu L-au simtit sau iubit, spre sfarsitul vietii lor si-au schimbat complet atitudinea. Sunt multe, multe exemple, cel mai recent Octavian Paller. Va veni poate si pentru tine vremea recunoasterii si intelegerii. Momentan revolta din tine te opreste de a pasi pe adevarata cale. Iarta-ma daca te-am lezat cumva, dar cele ce ti-am scris le-am facut cu dragoste si convingere frateasca.
|