View Single Post
Vechi 27.12.2011, 11:39:19
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

In mod normal giulgiu este o bucata de pinza care acopera capul o gluga am zice insa giulgiu probabil ca este necroit , calugarii catolici au de regula n sezoanele reci roba aceea goasa iar capul este acoperit sub giulgiu.
, la imbalsamare se acopera probabil mai intii restul corpului si abia dupa capul , nu stin ..insa a explica un verb si un substativ in conditiile in care se poate cauta pe net ..

Mai de importanta imi pare faptul ca nu sint clarificate pe deplin dupa parerea mea datarile cu C14 , astfel de imbalsamari nu erau doar pe vremea lui Iisus ci si peste 1000 de ani cind se pare ca a fost realizat acest giulgiu dupa primele datari insa ele au fost respinse apoi de autoritati din cite stiu si ulerior cind s-a cerut o noua datare s-a primit raspuns negativ.
situatia este mult mai complicata fiindca nici giulgiul original nu era chiar intreg se pare iar la datare s-a taiat deci o bucata mica pentru analiza iar la urmatoarea datare s-a taiat o bucata din bucata pusa in locul primeia deci alta datare complet eronata
Oricum dintro profetie calugareasca ortodoxa referitoare la acest giulgiu aflam ca el se va dovedi in cele din urma fals iar acest lucru este credibil mai cu seama ca nu au loc miracole in prezenta lui asa cum ar trebui.
Apoi faptul ca nu exista o datare confirmatoare si refizul autoritatilor bisericesti de a taia din partile are apar ca fiind cele mai vechi iar da de banuit ca ele stiu in realitate adevarul falsitatii.

Apoi se pot face si analize referitoare la ADN a urmelor de singe -acele umbre caci se stie combinatia cromozomiala a populatiei in rindul careia s-a nascut Iisus nu mai exista astazi .
Astfel de combinatie a fost confirmata tot de catre analize in cazul unor lacrimi ale unei statui a lui IIsus si care au dovedit ca ele sint reale insa in plus etin doar ca au avut loc si oarece miracole adica vindecari ..
In cncluzie nu cred ca sintem departe de adevar cind spunem ca acest giulgiu este ..cusut cu ata alba.
Reply With Quote