View Single Post
Vechi 08.09.2007, 20:16:32
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Fratilor, Hristos nu a avut nici o ezitare sa-i trimita pe draci in corpul porcilor iar ei ca urmare a indracirii lor au murit cu totii sarind in prapastie. A considerat ca vindecarea oamenilor este cel mai important lucru nu protectia animalelor.

Si mie mi-este foarte mila de catei si cu riscul ca voi calca pe citiva pe coada vreau sa va intreb ce parere aveti despre mutilarea in masa a milioane de ciini si pisici pe continentele astea civilizate la acest lucru oare v-ati gindit ca poate nu sunt de acord sa-i lasati fara organe de reproducere. Oare asta nu este un pacat urias. Oare organele acelea ciopirtite nu striga din crematorii la Creatorul lor, la Dumnezeu? Oare noi nu suntem aceia ipocriti care cerem si consimtim acest lucru, deoarece nu este o lege ci o cerinta "necesara", "igienica(ca vai pute de la pisica)" a CONSUMATORULUI de tip occidental, deoarece cu totii stim ca altfel in momentul cind ajung la maturitate isi cer drepturile de a "candida" la pozitia de Alfa, perioada dureroasa cind asa cum spunea si Marius(dmb) ataca cu furie copiii din familie si deseori si pe stapini de ii fac ferfelita si nu este gluma.

De ce nu "intrebati" cateii si pisicile si in privinta acestui lucru. Eu unul l-am "intrebat"(s-au mai bine zis m-am intrebat) pe namila de retriever al meu daca in loc de castrare prefera citeva cu ziarul pe spinare din cind in cind si "mi-a raspuns" fara ezitare ca bineinteles ca prefera bataia dar sa fie INTREG nu ciopirtit ca un mameluc fara miros, fara emotii, "sentimente", ci robotel care iubeste, cuminte si in banca lui, insa mai tirziu, dragostea lui s-a tranformat in dominare si ..dezastru.

In toata Asia si Orient catelul sta in curte la botul vacii sau cu oile si caprele, nu au ce cauta in casele oamenilor. Oare aveti puterea de a spune ca ei nu au dragoste in ei si rivna pentru animale, si acesasta trasatura ii fac pe ei animale? Eu unul ii consider ca au o judecata sanatoasa in spiritul scripturilor
Reply With Quote