View Single Post
Vechi 27.12.2011, 20:12:25
Sonia19 Sonia19 is offline
Member

Data înregistrării: 03.07.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Consult un manual scolar de atunci si unul de acum. Consulta o harta publicata atunci,si una de acum. etc. Care sunt mai explicite,mai detaliate?? Cele de atunci,evident! Mie mi-a placut foarte mult geografia si gramatica. Crede-ma ca 90% din informatiile geografice le-am dobandit din surse comuniste! Cele de azi... erau pentru novici,foarte,foarte slabe!

Paradoxal,90% din cartile din bibliotecile oamenilor sunt vechi,dinainte de '89! Chiar eu am citit o gramada! Cum sa nu se gaseasca? Intra in biblioteca unei scoli,a unui oras etc. Majoritatea sunt carti tiparite atunci! E realitate!

Si ti-au tinut cartile de foame sau drept adapost? Eu nu prea vad niciun tanar dornic sa citeasca,sincer. Sunt sub 3% acestia! Deci,pe cine avantajeaza??

Decat sa ascult Pink Floyd... Ma rog,gusturile nu se discuta. Preferam discurile si casetela cu muzica populara,artistii nostri nationali. Prefer pe Dona Dumitru Siminica, Fratii Gore, Faramita Lambru, Romica Puceanu, Nelu Ploiesteanu etc. Adevaratii cantareti si lautari ai tarii!

Repet,NU mi-ar fi tinut "lucrurile astea" de foame sau drept adapost!
[/quote]

In cazul acesta va urez pofta buna la tacamurile de pui pentru care ati stat 6 ore la coada!

Mi se pare sincer ca sunteti prea incrancenat pentru a gandi lucrurile in mod logic, asa ca o dezbatere cu dvs pe aceasta tema, nu cred ca are finalitate!
Cat despre literatura, domnule, ma tem ca nu stiti ce vorbiti! Ati auzit vreodata despre cenzura comunista?! Despre baletul pe care l-a facut Preda ca sa poata publica Morometii fara a-i fi cenzurat?! Despre faptul ca Blaga a fost dat afara din postul de profesor la Universitate si angajat ca BIBLIOTECAR?!
Cat despre Pink Floyd... mi-e teama ca daca ati incerca sa ascultati The Wall, nu ati intelege nimic si ati spune ca e propaganda "masonilor si a jidanilor", asa ca mai bine ramaneti la Ionela Prodan.
Oricum, daca se mai aduna cateva zeci de mii ca dvs si viitorii nostri copii vor creste cu banane verzi puse pe sifonier si cu Trilogia Cunoasterii luata pe sub mana...asta daca nu se vor multumi cu ode in versuri aduse conducatorului!