Cu toate astea eu cred ca totul are o logica , iar aici vorbim si despre a judeca fara a sti planul si dreptatea lui Dumnezeu referitor la tema caci nimic nu ste lasat deoparte asa cum am crede.
In urma cu vreo 10 ani am auzit o revelatie cu referire la mai multe amanunte din anii care vor urma si un amanunt se referea si la pretul energiei care va creste insa -sper sa fie si de data asta adevarat- el va scadea insa anul viitor inapoi.
mai vorbea si de prima si de a doua suspendare a lui Basescu insa va reveni inapoi de fiecare data .
era vorba de mai multe evenimente care vor urma de-acum insa nu vreau sa intru iar in subiectul eschatologic -desi de regula este preferatul meu.
daca si alte revelatii din secole franceze calugaresti au dreptate si urgia vine peste noi urmind situatii grele in care singura solutie de moment este un sistem centralizat cu nationalizari masive atunci e ok sa vinzi ca stat orice caci oricum le confisti inapoi dupa putin timp si nimeni nu mai comenteaza ceva .
Se pare ca Basescu chiar va deveni "presedinte jucator"-aceasta fiind o anumita prerogativa exceptionala a sistemului democratic care iti confera o lunga serie de puteri sporite valabile doar in situatiile de urgenta cind fiinta nationala este in pericol.
Poate da singur legi -sa zicem ca parlamentul este prabusit o lunga perioada. Poate hotari si desface cam orice inclusiv poate da sentinte in cadrul dosarelor justitiei . Din punct de vedere politic si al exercitarii puterii autoritatii de stat poate hotari orice .
Insa dupa cum spune revelatia se va consulta in prealabil cu reprezentantii religiosi care issi vor asuma la rindul lor multe dintre responsabilitati .
dupa el la functia suprema in stat va urma un presedinte tinar despre care am mai auzit in media politica -un tehnocrat linistit .
|