Citat:
În prealabil postat de heaven
Nu am citit despre ea decat putine lucruri si fara sa imi doresc sa lezez cumva,insa mi s-au parut un pic cam extremiste anumite lucruri,insa,asta desigur e parerea mea.
Eu chiar sunt curioasa,pentru cultura mea generala,ce a spus Ellen White referitor la moarte sau cum priviti voi acest aspect si din ce motiv.Poate aveti un link unde pot citi,ca din schimbul de contre de pe acest topic,va marturisesc ca nu am reusit sa ma aleg decat cu o mare confuzie si migrena...
|
Apreciez sinceritatea dumneavoastră și vă dau un citat referitor la problema în discuție:
"
Cei care vor să stea în picioare în timp de primejdie trebuie să înțeleagă mărturia Scripturilor cu privire la natura omului și la starea morților, deoarece în viitorul apropiat mulți se vor confrunta cu spirite ale demonilor întruchipând rude sau prieteni iubiți și susținând cele mai periculoase erezii. Acești vizitatori vor apela la simțămintele noastre cele mai gingașe și vor face minuni pentru a-și susține pretențiile. Noi trebuie să fim pregătiți să le facem față cu adevărul Bibliei că morții nu știu nimic și că aceia care apar astfel sunt spiritele demonilor." (Istoria Mântuirii, p.388)